Wil je ook in een nieuwe auto rijden, maar heb je het geld er niet voor of wil je het er niet voor uitgeven? Check dan nu de nieuwe vorm van auto leasen, namelijk:Prive lease. Een ideale vorm van leasen, geschikt voor particulieren die elke maand zeker willen weten wat ze maximaal uitgeven voor een auto en dus geen cent meer.

Al gaat de motor kapot, knallen alle banden eraf, vallen de deuren eraf of vliegt de auto de fik in, jij betaald geen euro meer dan het bedrag wat per maand is afgesproken. Hierin zit de wegenbelasting, verzekering, afschrijven en het onderhoud inbegrepen. Uiteraard betaal je zelf wel de brandstof voor de gereden kilometers.

Een veel gebruikte leasemaatschappij is bijvoorbeeld Directlease, of Mijndomein lease. Dit zijn goede grote partijen die veel aan particulieren leveren, een duidelijke site hebben en zeer nette prijzen aanbieden voor prive lease. Je kunt bij Directlease je eigen auto samenstellen en ziet precies wat je vervolgens per maand moet betalen. Zodoende kan je een eigen coole auto helemaal samenstellen naar jou eigen wens met alle opties die jij graag wilt.