Wil jij ook lekker genieten van jou favoriete muziek op je PC, in de auto of simpelweg uit je CD speler? Er zijn enkele opties om muziek te downloaden, echter alleen niks is gratis. Itunes bijvoorbeeld betaal je per download. Uiteraard wil je niet voor elk liedje dat nieuw is betalen en is het leuk om eigen cd’s te maken die natuurlijk compleet gratis zijn. Er is daarom nu een manier opgedoken waarmee je kunt muziek downloaden volledig gratis.

Via deze methode download je snel en gemakkelijk alle nieuwe muziek op je eigen PC. Je krijgt er zelfs gratis een brandprogramma bij waarmee je de muziek snel en simpel op je CD’s kunt branden voor bijvoorbeeld in de auto. Ik heb het zelf ook gedownload en ge├»nstalleerd en ben nu muziek aan het downloaden met mijn snelle internet verbinding thuis. Er zit geen limiet aan dus je kunt alle muziek lekker onbeperkt downloaden.

Ondertussen heb ik al 3 volledige cd’s gebrand na al die tijd muziek te downloaden. Deze neem ik lekker mee op vakantie zodat we goede muziek in de auto hebben.